Tel 0555 090 0187
Profesyonel Etkinlik Yönetimi
1006

En İyi Kurumsal Piknik Aktiviteleri

İş yerinizde, omuzların aşağı düşmeye başladığını mı fark ettiniz? Herkesin katılabileceği bir dış mekan aktivitesi planlamanın zamanı gelmiş olabilir. Kurumsal piknik aktiviteleri; ekip üyeleri arasındaki bağı güçlendirmek, çalışanların stresini azaltmak ve ofis dışında da birbirlerini tanımaları için onlara şans vermenin harika bir yoludur. Ve biliyorsunuz, gerçekten eğlenceli olur. Peki, ekibiniz için en doğru seçeneği nasıl bulacaksınız?

Belki de, Google'a  ‘Çalışanların motivasyonu nasıl arttırılır?’ yazarak başlayacak ve ‘mesleki gelişim etkinlikleri’ni öneren bir makaleye rastlayacaksınız. Bu, iyi bir başlangıç noktası gibi görünebilir; ancak gerçek heyecan nerede? Bir dahaki sefere ekibiniz için bir aktivite planlıyorsanız, kurumsal piknik aktivitilerinden başlayabilirsiniz. Bu yazıda, şirketler için en iyi kurumsal piknik aktivitesi fikirlerinden bazılarını sıraladık...

Survivor

Fitnesstanbull Survivor Parkurları 4 ayrı parkur ve 24 istasyon ile Survivor mücadelesini sonuna kadar yaşamanıza olanak tanıyacaktır. Doğal bir ortamda yer alan parkurlar, keyifli bir takım etkinliği için idealdir. Ayrıca tüm bu mücadeleye girişmek için profesyonel bir sporcu veya spor ile ilgilenen biri olmanız gerekmez.

Çalışanlar, biraz  temiz hava ve eğlenceli zorluklardan sonra kendilerini iyi hissedecektir. Bunu yaparken, bolca fotoğraf çektiğinizden emin olun. Daha sonra iş yerine bir slayt gösterisi ile bu özel günü hep birlikte hatırlamak iyi bir fikir olacak.

Yemek Yarışması

İşte hem güzel hem de felaket ile sonuçlanabilecek, eğlenceli bir takım oluşturma aktivitesi. Birlikte yeni yemekler yaratmak, yaratıcılık gerektirir ve herkesin takımlarını ve liderlik becerilerini eyleme geçirmesini sağlar. Ekibinizi daha küçük takımlara ayırın, bir yiyecek kategorisi seçin ve her takımı, lezzetli bir şeyler yapmak için meydan okumaya davet edin.  Kategoriler dondurma, makarna, pizza, her şey olabilir.

Doğaçlama Atölyesi

Doğaçlama etkinlikler; çalışanlarınıza odaklanmaları ve güven gibi yararlı iletişim becerileri öğreten, eğlenceli ve interaktif deneyimlerdir. Bütçenize bağlı olarak, çalışanlarınızla birlikte profesyonellere rekabetçi, hızlı tempolu aktiviteler yürütmeleri için geliştirici oyunlardan herhangi bir şey yapabilirsiniz.

Masa Oyunu Turnuvaları

İşte bu, çalışanlarınızın, birbirleri ile kaynaşmaları için harika bir yoldur. Piknik alanında, takım çapında bir masa oyunu turnuvası düzenleyin. Özellikle ekibiniz oldukça büyükse, tek bir oyun seçmek daha kolay olabilir. Jenga gibi makul oyun süreleri olan oyunları tercih edebilirsiniz. Turnuvayı düzenlerken; birinci, ikinci ve üçüncülere ödüller koymayı unutmayın.

Archery Tag

Açık havayı değerlendirmek ister misiniz? Bir bahar ya da yaz gününde, yumuşak uçlu oklarla oynanan Archery Tag oyununa ne dersiniz? Paintball’un ok hali olarak nitelendirilen bu oyun hem siz hem de çalışanlarınız için keyifli bir aktivite olabilir.

Haydi başlayalım...

Sizi Arıyalım

Çağrı Merkezi 0505 454 82 80

Pazartesi - Pazar:


Bizi Takip Edin