Tel 0555 090 0187
Profesyonel Etkinlik Yönetimi
1029

Şirket İçin Açık Hava Etkinliklerinin Faydaları

 Şirket çalışanlarınızı kaynaştırmak ve daha iyi bir iş ortamı yaratmak için bir ofis partisinden daha iyi seçenekler mi arıyorsunuz? Belki de, tadını çıkarabileceğiniz ve dinlenebileceğiniz bir hafta sonu kaçamağına ihtiyacınız vardır. Peki, neden çalışanları muhteşem bir noktada birleştirmek için bir açık hava etkinliği düşünmüyorsunuz? İşte Fitnesstanbull sizin için bunların hepsini hatta çok daha fazlasını vaad ediyor. Kurumsal açık hava oyunları, çeşitli spor ve aktiviteler; uluslararası şirketler arasında son derece popüler hale gelmektedir.  İşverenler, çalışanlarının meslektaşları ile ilişki kurmasını sağlamak ve yönetim kurulundaki uzun ve zor bir haftadan sonra yenilenmiş hissetmek için bir teşvik aracı olarak seyahat etmenin önemini biliyor. Şirket çadır kampları, çalışanlar için oldukça faydalı olabilir. Kurumsal açık hava etkinliklerini neden tercih etmeniz gerektiğine dair daha fazla nedene mi ihtiyacınız var? İşte bu etkinliklerin faydaları...

Şirket Çadır Kampları Neden Önemli?

Grupları kaynaştırmaya ve geliştirmeye odaklanan faaliyetler; iş arkadaşlarınızla işbirliği yapmak için gerekli olan becerileri size sağlayabilir. Aynı şekilde, onlara ve yeteneklerine daha derin bir güven kazanabilirsiniz.

Başlangıçta, çadırların kurulumu en önemli aktivitedir. Katılımcılar, çadırlar için en uygun yere karar vermeli ve sonra bunları bir araya getirmelidir.  Bir kamp ateşinin yeri, odunların toplanması ve gıda ihtiyaçlarının güvenli bir şekilde depolanması için de bir yol bulmak gerekir, bir su kaynağı da bulunmalıdır. Bu noktada; ortaya bir lider çıkar ve kampçılar ortak bir hedef üzerinde çalışan küçük gruplara dönüşmeye başlayacaklar. Bu küçük gruplar, gruba bir bütün olarak katkıda bulunan görevleri yerine getireceklerdir.

Genel olarak, bir görev tamamlandıktan sonra, kamp deneyiminin kolaylaştırıcıları, iletişim ve işbirliğinde değerli dersleri öğretmek için katılımcılar arasındaki etkileşimleri tartışırlar. Bir kamp etkinliğinde, kampçılara çeşitli zorluklar sunulabilir. Şirket çadır kamplarının amacı, kuruma fayda sağlamak için takım oluşturmak olduğundan, çalışanlar arasında iletişim, güven, sahiplenme, önceliklendirme ve takım ruhunu geliştirmeye önem verilmektedir.

Kurumsal Açık Hava Etkinliklerinin Faydaları

Fitnesstanbull’un kurumsal açık hava etkinliklerinin ana hedefi; çalışanlarının genel verimliliğini arttırmaktır. Grubun her bir üyesi, tüm grubun verimli bir şekilde performans göstermesini sağlayan takım çalışması duygusu geliştirecektir. Ayrıca, her bir üyenin becerilerine ve yeteneklerine göre projeyi bireysel görevlere nasıl ayıracağını da öğrenecekler.

Şirket çadır kampları gibi grup geliştirme faaliyetleri, grubun genel motivasyonunu da arttırır. Bu, özellikle grup faaliyetleri sırasında belirli zorluklar aşıldığında ortaya çıkar. Grubun üyeleri daha özgüvenli ve motive olurlar. Şirketin açık hava etkinlikleri düzenlemesi, çalışanların kendilerini önemli ve değerli hissetmelerini de sağlar. Ayrıca, çalışanlar arasında güvenin artmasını ve bireysel motivasyonlarını da arttırabilir; çünkü, birbirleri ile daha rahat çalışmaya başlarlar.

 

 

 

 

Haydi başlayalım...

Sizi Arıyalım
 
 
 
 
 

Çağrı Merkezi 0505 454 82 80

Pazartesi - Pazar:


Bizi Takip Edin